Welkom bij CWK Post & Pakketdienst

 

CWK Post & pakketdiensten is een zelfstandig, regionaal postbedrijf. Met gemotiveerde bezorgers en regionaal veel bezorgadressen. Wij zijn een bedrijf met veel ervaring in de verwerking en bezorging van geadresseerde brieven, brievenbus pakketten, rekeningen/facturen en overig drukwerk.

Uw geboortekaarten, trouwkaarten, direct mailings, tijdschriften, brochures, clubbladen enz. kunnen we voor u bezorgen.

 

 

.

 

CWK post & pakketdiensten kan u veel voordeel opleveren.

Wij kunnen voor € 0.50 goedkoper dan Post-NL in ons bezorggebied, uw post bezorgen. Daarnaast kunnen wij al uw post wat buiten ons bezorggebied tegen het tarief van Post-NL met een korting van € 0,02 versturen. Zo bent u altijd voordeliger uit.

Wij komen dagelijks gratis al uw post ophalen en streven erna om het binnen 24 tot 48 uur op plaats van bestemming af te leveren. U kunt ook kiezen om uw post aan te leveren op ons depot.

Bij CWK Post & Pakketdiensten bespaart u dus al snel tot 45% op uw portokosten.

 

 

 

CWK post heeft alle aandacht voor uw huis-aan-huis reclame.

Wij bezorgen uw folders regionaal, hoe en wanneer u maar wilt.

De papieren folder is nog altijd hét middel om uw klanten op de hoogte te houden van aanbiedingen en andere belangrijke informatie. Wist u dat in maar liefst 43 procent van Nederlandse huishoudens folders het boodschappenlijstje bepalen?

Verspreiding in het begin van de week of op zaterdag? Los met de reguliere post of in een folderpakket? U zegt het maar. Uiteraard kunnen wij ook het drukwerk voor u regelen.

Heb U interesse, stuur ons een mail via ons contactformulier.

 

 

Klik hier om terug te gaan naar CWK Diensten